Blog - Thuiswerken? Voorkom klachten met een monitoram

Blog

Maatwerk voor je monitorarmen?
13 juni 2023

In onze webshop tref je monitorarmen aan voor ‘normale’ situaties. Vaak volstaat dit prima, maar uiteraard niet altijd. Is je situatie afwijkend qua werkruimte of aantal schermen? In dat soort gevallen is maatwerk bij ons absoluut mogelijk! Onze monitorarmen zijn namelijk complementair. Dit betekent dat we allerlei set-ups kunnen bedenken en bouwen. Ga je hiervoor direct de hoofdprijs betalen? Nee, zeker niet. We streven altijd naar een zo’n efficiënt mogelijke samenstelling en daarmee scherpe prijs. Ofwel, kom je er niet uit of wil je iets speciaals: bel of mail ons!


Verhuizing naar Nijkerk
14 oktober 2021
Monitorarmen.com gaat verhuizen! In november 2021 gaan we verder met onze activiteiten op een prachtige, nieuwe locatie. Aan de A28 snelweg te Nijkerk, dicht bij de MacDonalds, mjammie wink en meer ruimte om monitorarmen te demonstreren. Zodra we over zijn, ben je van harte welkom in onze showroom.
Gezond werken
18 november 2020

Een goede werkhouding leidt tot betere werkprestaties!

Het is wetenschappelijk bewezen dat een goede werkhouding en het gebruik van meerdere beeldschermen kan zorgen voor een productiviteitsstijging tot wel 30%. Dat een kleine investering in de werkplek dus voor een flink rendement kan zorgen is wel duidelijk. Bovendien is het voorkomen van lichamelijke klachten een minstens zo belangrijke reden om tot de aanschaf van monitorarmen over te gaan. Er zijn drie universele basisprincipes:

- De bovenkant van het scherm zit op ooghoogte om nek- en rugklachten te voorkomen
- Het scherm bevindt zich op armafstand van je gezicht
- Het scherm dient licht gekanteld te zijn, zodat je o

Thuiswerken?
21 augustus 2020

Thuiswerken? Voorkom klachten met een monitorarm!

Door corona werken veel mensen thuis. De beperkende maatregelen zullen langer van kracht blijven. Mogelijk wordt thuiswerken zelfs het nieuwe normaal. Kijk je naar de kwaliteit van een gemiddelde thuiswerkplek dan is er nog veel te verbeteren. Naast een prettige kantoorstoel is een beeldscherm op de juiste hoogte zeer belangrijk. Hiermee voorkom je nek- en schouderklachten.

Een laptop is een prachtige uitvinding, maar ongeschikt om langdurig achter te werken. Idealiter kun je ook thuis de laptop in een docking station plaatsen. Hieraan bevestig je dan een monitorarm met een of meer schermen. Dit zijn kleine investeringen die het werkcomfort direct verbeteren. Met de monitorarm is het scherm (in een formaat naar wens