Monitorarmen.com: specialist in monitor beugels!
Onze aanraders
 
Pegasus 11

1 scherm
15" - 27"
Montage eenvoudig
Tot 8 kg dragen

> alle Pegasus monitorarmen
Hercules 12

1 scherm
soepel door gasveer 
Montage eenvoudig
Zeer sterk

> alle Hercules monitorarmen

Monitorarmen.com: specialist in monitorbeugels!

Op zoek naar een monitor beugel? Ontdek dan het aanbod van monitorarmen.com. Wij bieden diverse monitorbeugels aan in allerlei soorten en maten. Daarnaast geven wij op alle apparatuur maar liefst 3 jaar garantie. Dit allemaal voor een scherpe prijs.

Waarom een monitor beugel kopen?

Monitor beugels (ook wel monitorarmen genoemd) zijn niet meer weg te denken in hedendaagse werkzaamheden. Veel bedrijven, maar ook particulieren, zien het gemak en de nut van een monitor beugel in. Een monitor beugel zorgt naast efficiëntie ook voor rust en ruimte. Daarnaast zorgt het ook een juiste ergonomische werkhouding. Dit heeft dan weer een positieve invloed op het ziekte verzuim. Want dankzij een betere werkhouding zijn er minder klachten van werknemers met als gevolg minder kosten.

Welke soorten monitor beugels zijn er?

Monitor beugels zijn er in allerlei soorten en maten. Wel zijn er veel standaard maten die veel gebruikt worden. Naast een monitor beugel voor 1 scherm, zijn er bijvoorbeeld ook monitor beugels voor 2 schermen, monitor beugels voor 3 schermen en zelfs voor 4 schermen. Tegenwoordig zijn bijna alle monitor armen verstelbaar, zodat u uw scherm op de ideale stand kan zetten. U kunt er voor kiezen om de beugel aan het bureau te vestigen of op de muur.

Monitor beugel online kopen

Iedere beugel heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en functionaliteiten. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig uw ideale monitorbeugel online. Alle producten kunnen we direct uit voorraad leveren. Wilt u een demonstratie bij ons op kantoor voor een betere oriëntatie? Dit is zeker mogelijk, wel dient u hiervoor eerst een afspraak te maken.