Hercules 11 monitorarm wit - Monitorarmen.com

Hercules 11 monitorarm wit

Hercules 11 monitorarm wit
69.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 23

Hercules 11 solide krachtpatser voor 1 beeldscherm

Met de Hercules 11 kunt u 1 beeldscherm ophangen en naar wens op de juiste hoogte instellen. Met deze solide krachtpatser zal de werkplek opgeruimd ogen. Met name voor minder diepe bureaus is de Hercules 11 een goede keuze. Een extra zwenk-arm, zoals bij de Hercules 12, zal namelijk in de weg zitten.

Beeldscherm 15 tot 27 inch

De Hercules 11 is geschikt voor beeldschermen van 15 inch tot 27 inch. Het maximale draaggewicht is 8 kg. Verder is de Pegasus 11 te verkrijgen in zwart en de combinatie van zwart & wit. Kabels kunnen netjes weggewerkt worden in de kabelgoot aan de onderkant van de arm.

Eenvoudige installatie

Standaard wordt de Hercules 11 geleverd met twee mogelijkheden voor de bevestiging aan het bureau. U kunt kiezen uit een bureauklem, maar als dit niet mogelijk is (bijvoorbeeld wanneer twee bureaus tegenover elkaar zijn aangeschoven), is de bureaudoorvoer het aangewezen alternatief. In dat geval kunt u in uw bureau netjes een rond gat boren om de Hercules 11 te bevestigen. De montagematerialen voor beide opties worden meegeleverd, zodat u pas na levering hoeft te bepalen voor welke optie u kiest.

De bevestiging van de monitor aan de arm is bij de Hercules 11 vereenvoudigd door het Quick Release Vesa uitneembare systeem..

Gasveer met 0-punt

De Hercules 11 is uitgerust met een gasveer welke is getest op meer dan 50.000 bewegingen. De gasveer maakt de monitorarm uiterst soepel in gebruik. Met een pink beweegt u de Hercules 11 in de juiste richting. De ingebouwde 0-punt techniek houdt het scherm precies op de gewenste plek. De monitorarm zal niet zakken door het gewicht van het scherm. Bovendien zal een lichtgewichtmonitor aan de Hercules 11 niet langzaam gaan stijgen. 

Belangrijkste voordelen:

  • Voorzien van een kwalitatief hoogwaardige gasveer (getest op meer dan 50.000 bewegingen) voor een soepele en eenvoudige hoogteverstelling.
  • Uitneembare VESA plaat voor eenvoudige montage
  • Eenvoudig te monteren
  • Kabels kunnen worden weggewerkt in de arm
  • Naar keuze te monteren via bureauklem of bureaudoorvoer

Terug naar overzicht