Hercules 12 monitorarm wit - Monitorarmen.com

Hercules 12 monitorarm wit

Hercules 12 monitorarm wit
79.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 20

Hercules 12 krachtpatser monitorarm voor dieper bureau

Zoals de naam al aangeeft, is de Hercules 12 een krachtpatser van een monitorarm. Alles straalt kracht en klasse uit. De monitorarm is geschikt voor een monitor van 15 inch t/m 27inch met een maximum van 8 kilo aan gewicht.

Geschikt voor diepere bureaus

Dit model is geschikt om 1 scherm op te hangen. De afstand van scherm tot aan de bevestigingspaal is 61 centimeter. Hiermee is de Hercules 12 zeer geschikt voor diepere bureaus. De Hercules 12 is in twee kleuren combinaties verkrijgbaar: compleet zwart of zwart met witte elementen.

Soepele bewegingen door ingebouwde gasveer

Deze krachtpatser is uiterst soepel in gebruik door de ingebouwde gasveer. Deze is op meer dan 50.000 bewegingen getest. Met een vinger beweegt u de Hercules 12 in de juiste hoogte en richting zonder dat de monitorarm zal zakken door het gewicht van het scherm. Bovendien zal ook een lichtgewichtscherm aan de Hercules 11 niet langzaam gaan 'klimmen'. De ingebouwde 0-punt techniek houdt het scherm namelijk precies op de gewenste hoogte.

Eenvoudige bevestiging door Quick Release Vesa

De bevestiging van de monitor aan de arm is bij de Hercules 12 vereenvoudigd door het Quick Release Vesa systeem. Op de monitor draait u de meegeleverde VESA-plaat vast. Vervolgens laat u de monitor met VESA-plaat in de monitorbevestiging glijden, totdat deze stevig vastklikt.

Belangrijkste voordelen

  • Monitoren kunnen naast- of met de rug naar elkaar worden geplaatst
  • Voorzien van een kwalitatief hoogwaardige gasveer (getest op meer dan 50.000 bewegingen) voor een soepele en eenvoudige hoogteverstelling.
  • Eenvoudig te monteren
  • Kabels kunnen worden weggewerkt in de arm
  • Naar keuze te monteren via bureauklem of bureaudoorvoer

Terug naar overzicht