Hercules 22 monitorarm wit - Monitorarmen.com

Hercules 22 monitorarm wit

Hercules 22 monitorarm wit
109.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 15

Hercules 22 voor twee beeldschermen

Wie gewend is aan het werken met twee beeldschermen wil nooit meer anders! Uit onderzoeken blijkt namelijk dat iemand aanzienlijk sneller is en minder fouten maakt. Uiteraard is het belangrijk om beide schermen goed te positioneren, zodat het voordeel optimaal is.

Precies positioneren van twee schermen

Met de ijzersterke Hercules 22 kunt u beide schermen helemaal naar wens positioneren. Met een paar bewegingen brengt u de schermen op de juiste hoogte, stelt u de gewenste diepte in en kunt u een precieze kantelhoek aanbrengen. Zie ook onze blog over ergonomische werkhouding voor het instellen van een werkplek.

Soepel in gebruik door gasveer

De Hercules 22 is uiterst soepel in gebruik door de ingebouwde gasveer. Deze eigenschap maakt deze monitorarm ook zeer geschikt voor flex werkplekken. Met een vinger is de Hercules 22 in de juiste hoogte en richting te bewegen zonder dat de draagarmen zullen zakken door het gewicht van het scherm. Ook het gebruik van hele lichte schermen is mogelijk. De ingebouwde 0-punt techniek houdt het scherm namelijk precies op de gewenste hoogte.

Beeldschermen tot 22 inch

Uw beeldschermen mogen niet groter zijn dan 22 inch per scherm om naast elkaar te passen. Zijn uw schermen groter dan 22 inch dan is de Hercules 24 de aangewezen keuze. Bij de Hercules 22 krijgt u twee bevestigingsmanieren meegeleverd. Pas tijdens de installatie bepaalt u of u de bureauklem of liever de bureaudoorvoer wilt gebruiken.

Eenvoudige VESA Quick release bevestiging

De bevestiging van de monitoren wordt bij de Hercules 22 vereenvoudigd door het Quick Release Vesa systeem. Op de monitoren draait u de meegeleverde VESA-platen vast. Vervolgens laat u de monitoren met VESA-plaat in de monitorbevestiging glijden, totdat deze stevig vastklikken.

Kabelgoten voor nette afwerking

De Hercules 22 is in twee kleurencombinaties verkrijgbaar: compleet zwart of zwart met witte elementen. Aan de onderkant van de draagarmen zijn kabelgoten gemaakt, waarin de bekabeling prachtig weg te werken is.

Belangrijkste voordelen

  • Monitoren kunnen naast- of met de rug naar elkaar worden geplaatst
  • Voorzien van een kwalitatief hoogwaardige gasveer (getest op meer dan 50.000 bewegingen) voor een soepele en eenvoudige hoogteverstelling.
  • Eenvoudig te monteren
  • Kabels kunnen worden weggewerkt in de arm
  • Naar keuze te monteren via bureauklem of bureaudoorvoer

Terug naar overzicht