Hercules 24 monitorarm wit - Monitorarmen.com

Hercules 24 monitorarm wit

Hercules 24 monitorarm wit
129.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 14

Hercules 24 tilt werkplek naar hoger niveau!

Uit studie blijkt dat je sneller werkt met twee beeldschermen. Bovendien maak je minder fouten. Ben je eenmaal aan 2 schermen gewend, wil je nooit meer anders. Ergonomische monitorarmen zijn een onmisbare investering. Zoek je een krachtpatser die stevigheid met beweeglijkheid combineert en bovendien jaren mee kan? Kies dan voor de bewezen kwaliteit van de Hercules 24.

Maximaal 27 inch per scherm

Om goed naast elkaar te passen mogen je schermen tot maximaal 27 inch groot zijn. Het gewicht mag per stuk maximaal 8 kilo zijn. In de praktijk zijn dus de meeste beeldschermen geschikt voor de Hercules 24.

Soepele werking door gasveer

De Hercules 24 is uiterst soepel in gebruik door de ingebouwde gasveer. Met een vinger is de Hercules 24 in de juiste hoogte en richting te bewegen zonder dat de draagarmen zullen zakken door het gewicht van het scherm. Ook het gebruik van hele lichte schermen is mogelijk. De ingebouwde 0-punt techniek houdt het scherm namelijk precies op de gewenste hoogte.

Twee opties voor bevestiging

Voor de bevestiging aan het bureau worden twee opties meegestuurd: de bureauklem en de bureaudoorvoer. De benodigde materialen voor beide opties zitten in de verpakking. Pas bij de installatie hoeft er gekozen te worden voor een van beide opties.

Quick release vesa

De bevestiging van de monitoren wordt bij de Hercules 24 vereenvoudigd door het Quick Release Vesa systeem. Op de monitoren draai je de meegeleverde VESA-platen vast. Vervolgens laat je de monitoren met VESA-plaat in de monitorbevestiging glijden, totdat deze stevig vastklikken.

Nette afwerking kabels

De Hercules 24 is in twee kleurencombinaties verkrijgbaar: compleet zwart of zwart met witte elementen. Aan de onderkant van de draagarmen zijn kabelgoten gemaakt, waarin de bekabeling prachtig weg te werken is.

Belangrijkste voordelen

  • Monitoren kunnen naast- of met de rug naar elkaar worden geplaatst
  • Voorzien van een kwalitatief hoogwaardige gasveer (getest op meer dan 50.000 bewegingen) voor een soepele en eenvoudige hoogteverstelling.
  • Eenvoudig te monteren
  • Kabels kunnen worden weggewerkt in de arm
  • Naar keuze te monteren via bureauklem of bureaudoorvoer

Terug naar overzicht