Hercules 44 monitorarm wit - Monitorarmen.com

Hercules 44 monitorarm wit

Hercules 44 monitorarm wit
189.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 10

Hercules 44 krachtpatser voor vier beeldschermen

Werkt u al met 2, 3 of zelfs 4 beeldschermen? Uit onderzoeken blijkt dat iemand met meer schermen sneller is en minder fouten maakt. Uiteraard is het belangrijk om meerdere schermen goed op te hangen, zodat u optimaal kunt profiteren.

Vier beeldschermen voor optimaal overzicht

De Hercules 44 bestaat uit een set van vier armen. Deze vier armen kunnen volledig om de as draaien. Vier beeldschermen, twee naast elkaar en boven elkaar, zorgen voor veel visueel gemak. Desgewenst kunnen de monitoren ook met de rug naar elkaar worden geplaatst, zodat u eenvoudig iets kunt presenteren.

Nette afwerking kabels

Aan de Hercules 44 zijn in totaal 4 beeldschermen te bevestigen. De beeldschermen kunnen varieren tussen de 15inch en 27inch en mogen maximaal 8 kg per stuk wegen. De Hercules 44 is verkrijgbaar in compleet zwart of een combinatie van zwart en wit. Aan de onderkant van de draagarmen zijn kabelgoten gemaakt, waarin de bekabeling netjes weg te werken is.

Soepele werking door gasveer

De Hercules 44 is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige gasveer die getest is op meer dan 50.000 bewegingen voor een soepele en eenvoudige hoogteverstelling. Met een vinger is de Hercules 44 in de juiste hoogte en richting te bewegen zonder dat de draagarmen zullen zakken door het gewicht van een scherm. Ook het gebruik van hele lichte schermen is mogelijk. De ingebouwde 0-punt techniek houdt een scherm namelijk precies op de gewenste hoogte.

Quick Release Vesa

De bevestiging van de monitoren wordt bij de Hercules 44 vereenvoudigd door het Quick Release Vesa systeem. Op de monitoren draait u de meegeleverde VESA-platen vast. Vervolgens laat u de monitoren met VESA-plaat in de monitorbevestiging glijden, totdat deze stevig vastklikken.

Twee opties bevestiging aan bureau

Voor de bevestiging aan uw bureau worden twee opties meegestuurd: de bureauklem en de bureaudoorvoer. De materialen voor beide opties zitten in de verpakking. Pas bij de installatie hoeft u dus te kiezen welke bevestiging u wilt gaan gebruiken.

Belangrijkste voordelen

  • Monitoren kunnen naast- of met de rug naar elkaar worden geplaatst
  • Voorzien van een kwalitatief hoogwaardige gasveer (getest op meer dan 50.000 bewegingen) voor een soepele en eenvoudige hoogteverstelling.
  • Eenvoudig te monteren
  • Kabels kunnen worden weggewerkt in de arm
  • Naar keuze te monteren via bureauklem of bureaudoorvoer

Terug naar overzicht