Pegasus 11 monitorarm wit - Monitorarmen.com

Pegasus 11 monitorarm wit

Pegasus 11 monitorarm wit
Pegasus 11 monitorarm wit
Pegasus 11 monitorarm wit
Pegasus 11 monitorarm wit
Pegasus 11 monitorarm wit
55.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 19

Pegasus 11 voor 1 beeldscherm. Geschikt voor dieper bureau.

De Pegasus 11 is ideaal voor mensen die 1 beeldscherm willen ophangen en een diep(er) bureau hebben. De monitorarm is namelijk 29,9 cm lang, waarmee u een groot stuk van uw bureau kunt overbruggen.

Goede ergonomie op flex werkplekken

Flexibele werkplekken zijn gemeengoed geworden op kantoren. De Pegasus 11 maakt het voor iedere gebruiker van de werkplek mogelijk om het beeldscherm goed in te stellen. Dit zorgt voor een betere werkhouding, omdat de monitor op de juiste hoogte, afstand en kijkhoek geplaatst kan worden. Werknemers zullen minder de neiging om naar voren te hangen of ingezakt te zitten. Dit zorgt weer voor minder belasting van het lichaam, wat eventuele werk gerelateerde klachten kan voorkomen.

Beeldscherm 15 tot 27 inch

De Pegasus 11 is geschikt voor beeldschermen van 15 inch tot 27 inch. Het maximale draaggewicht is 8 kg. Verder is de Pegasus 11 te verkrijgen in zwart en de combinatie van zwart & wit. Kabels kunnen netjes weggewerkt worden in de kabelgoot aan de onderkant van de arm.

Twee manieren van bevestiging aan bureau

Voor de bevestiging aan het bureau worden twee opties meegestuurd: de bureauklem en de bureaudoorvoer. De materialen voor beide opties zitten in de verpakking. Pas bij de installatie hoeft gekozen worden welke bevestiging de voorkeur heeft.

Eigenschappen

  • De aluminium structuur combineert een stabiel en stevig product met een mooie uitstraling
  • Eenvoudig te monteren
  • VESA 75x75, 100x100
  • Kabels kunnen worden weggewerkt in de arm
  • 3 jaar garantie
  • Naar keuze te monteren d.m.v. bureauklem of bureaudoorvoer
  • Kan eenvoudig worden uitgebreid middels los verkrijgbare onderdelen
De Pegasus is een verademing voor het bureau, schept veel ruimte en netheid, maakt een (flexibele) werkplek ergonomisch geschikt!
 
Terug naar overzicht