Pegasus 12 monitorarm wit - Monitorarmen.com

Pegasus 12 monitorarm wit

Pegasus 12 monitorarm wit
Pegasus 12 monitorarm wit
65.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 20

Pegasus 12 voor 1 beeldscherm - extra lange arm

De Pegasus 12 is ideaal voor mensen die 1 beeldscherm gebruiken en een diep(er) bureau hebben. Vanwege de extra zwenk-arm is deze monitorarm maar liefst 50,9 cm lang, waarmee u een groot deel van uw bureau kunt overbruggen.

Goede ergonomie op Flex-werkplekken

Flexibele werkplekken zijn gemeengoed geworden op kantoren. De Pegasus 12 maakt het voor iedere gebruiker van de werkplek mogelijk om het beeldscherm goed in te stellen. Dit zorgt voor een betere werkhouding, omdat de monitor op de juiste hoogte, afstand en kijkhoek geplaatst kan worden. Werknemers zullen minder de neiging om naar voren te hangen of ingezakt te zitten. Dit zorgt weer voor minder belasting van het lichaam, wat eventuele werk gerelateerde klachten kan voorkomen.

Beeldscherm 15 tot 27 inch

De Pegasus 12 is geschikt voor beeldschermen van 15 tot 27 inch. Het maximale draaggewicht is 8 kg. Verder is de Pegasus 12 te verkrijgen in zwart en de combinatie van zwart & wit. Kabels kunnen netjes weggewerkt worden in de kabelgoot aan de onderkant van de arm.

Twee manieren van bevestiging aan bureau

Voor de bevestiging aan het bureau worden twee opties meegestuurd: de bureauklem en de bureaudoorvoer. De materialen voor beide opties zitten in de verpakking. Pas bij de installatie hoeft gekozen worden welke bevestiging de voorkeur heeft.

Eigenschappen

  • De aluminium structuur combineert een stabiel en stevig product met een mooie uitstraling
  • Eenvoudig te monteren
  • VESA 75x75, 100x100
  • Kabels kunnen worden weggewerkt in de arm
  • 3 jaar garantie
  • Naar keuze te monteren d.m.v. bureauklem of bureaudoorvoer
  • Kan eenvoudig worden uitgebreid middels los verkrijgbare onderdelen
De Pegasus is een verademing voor het bureau, schept veel ruimte en netheid, maakt een (flexibele) werkplek ergonomisch geschikt!
 
Terug naar overzicht