Pegasus 20 wit - Monitorarmen.com

Pegasus 20 wit

Pegasus 20 wit
Pegasus 20 wit
Pegasus 20 wit
Pegasus 20 wit
Pegasus 20 wit
59.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 35

Verticale presentatie 2 beeldschermen

De Pegasus 20 monitorarm is bedoeld om twee beeldschermen verticaal op uw bureau te monteren. De hendels maken het mogelijk om uw monitoren traploos in hoogte te verstellen. Deze monitorarm is vooral geschik voor ondiepe bureaus. Dit komt omdat er geen (extra) zwenk-arm op zit, zoals bij de Pegasus 11 en 12.

Flexibel gebruik

Met de Pegasus 20 is flexibel te gebruiken. De schermen kunnen helemaal om de as van de paal draaien en zijn kantelbaar tot 20 graden. Zo is het mogelijk om 1 scherm te draaien naar personen aan de andere kant van de tafel, terwijl u zelf verder werkt op het andere beeldscherm! Om de reden wordt de Pegasus 20 veel ingezet showrooms, praktijken van specialisten en consultancyruimtes.

Beeldscherm 15 tot 27 inch

De Pegasus 20 is geschikt voor beeldschermen van 15 tot 27 inch. Het maximale draaggewicht is 8 kg. Kabels kunnen netjes weggewerkt worden in de kabelgoot aan de onderkant van de arm.

Twee manieren van bevestiging aan bureau

Voor de bevestiging aan het bureau worden twee opties meegestuurd: de bureauklem en de bureaudoorvoer. De materialen voor beide opties zitten in de verpakking. Pas bij de installatie hoeft gekozen worden welke bevestiging de voorkeur heeft.

De Pegasus is een verademing voor het bureau, schept veel ruimte en netheid, maakt een (flexibele) werkplek ergonomisch geschikt!

Eigenschappen

  • De aluminium structuur combineert een stabiel en stevig product met een mooie uitstraling
  • VESA 75x75, 100x100
  • Eenvoudig te monteren
  • 3 jaar garantie
  • Naar keuze te monteren d.m.v. bureauklem of bureaudoorvoer

Terug naar overzicht