Pegasus 22 monitorarm zwart - Monitorarmen.com

Pegasus 22 monitorarm zwart

Pegasus 22 monitorarm zwart
Pegasus 22 monitorarm zwart
79.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 22

Pegasus 22 voor 2 beeldschermen. Geschikt voor dieper bureau.

De Pegasus 22 is ideaal voor mensen die 2 beeldschermen willen ophangen en een diep(er) bureau hebben. De monitorarmen zijn namelijk 29,9 cm lang per stuk, waarmee u een groot stuk van uw bureau kunt overbruggen.

Goede ergonomie op flex werkplekken

Flexibele werkplekken zijn gemeengoed geworden op kantoren. De Pegasus 22 maakt het voor iedere gebruiker van de werkplek mogelijk om het beeldscherm goed in te stellen. Dit zorgt voor een betere werkhouding, omdat de monitor op de juiste hoogte, afstand en kijkhoek geplaatst kan worden. Werknemers zullen minder de neiging om naar voren te hangen of ingezakt te zitten. Dit zorgt weer voor minder belasting van het lichaam, wat eventuele werkgerelateerde klachten kan voorkomen.

Beeldscherm 15 tot 27 inch

De Pegasus 22 is geschikt voor twee beeldschermen van 15 inch tot 27 inch. Het maximale draaggewicht per arm is 8 kg. Verder is de Pegasus 22 te verkrijgen in zwart en de combinatie van zwart & wit. Kabels kunnen netjes weggewerkt worden in de kabelgoot aan de onderkant van de arm.

Twee manieren van bevestiging aan bureau

Voor de bevestiging aan het bureau worden twee opties meegestuurd: de bureauklem en de bureaudoorvoer. De materialen voor beide opties zitten in de verpakking. Pas bij installatie hoeft gekozen worden welke bevestiging de voorkeur heeft.

Eigenschappen

  • De aluminium structuur combineert een stabiel en stevig product met een mooie uitstraling
  • Eenvoudig te monteren
  • VESA 75x75, 100x100
  • Kabels kunnen worden weggewerkt in de arm
  • 3 jaar garantie
  • Naar keuze te monteren d.m.v. bureauklem of bureaudoorvoer
  • Kan eenvoudig worden uitgebreid middels los verkrijgbare onderdelen
De Pegasus is een verademing voor het bureau, schept veel ruimte en netheid, maakt een (flexibele) werkplek ergonomisch geschikt!
 

Terug naar overzicht