Pegasus 44 monitorarm zwart - Monitorarmen.com

Pegasus 44 monitorarm zwart

Pegasus 44 monitorarm zwart
Pegasus 44 monitorarm zwart
Pegasus 44 monitorarm zwart
Pegasus 44 monitorarm zwart
Pegasus 44 monitorarm zwart
119.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 15

Pegasus 44 voor 4 beeldschermen. Geschikt voor dieper bureau.

De Pegasus 44 is ideaal voor mensen die 4 beeldschermen willen ophangen en een diep(er) bureau hebben. De monitorarmen zijn namelijk 29,9 cm lang per stuk, waarmee u een groot stuk van uw bureau kunt overbruggen.

Goede ergonomie op flex werkplekken

Flexibele werkplekken zijn gemeengoed geworden op kantoren. De Pegasus 44 maakt het voor iedere gebruiker van de werkplek mogelijk om het beeldscherm goed in te stellen. Dit zorgt voor een betere werkhouding, omdat de monitor op de juiste hoogte, afstand en kijkhoek geplaatst kan worden. Werknemers zullen minder de neiging om naar voren te hangen of ingezakt te zitten. Dit zorgt weer voor minder belasting van het lichaam, wat eventuele werk gerelateerde klachten kan voorkomen.

Beeldscherm 15 tot 27 inch

De Pegasus 44 is geschikt voor maximaal 4 beeldschermen van 15 inch tot 27 inch. Het maximale draaggewicht per draagarm is 8 kg. Verder is de Pegasus 44 te verkrijgen in zwart en de combinatie van zwart & wit. Kabels kunnen netjes weggewerkt worden in de kabelgoot aan de onderkant van de arm.

Twee manieren van bevestiging aan bureau

Voor de bevestiging aan het bureau worden twee opties meegestuurd: de bureauklem en de bureaudoorvoer. De materialen voor beide opties zitten in de verpakking. Aangezien het totaalgewicht flink kan oplopen, is ons advies om bij de Pegasus 44 voor de bureaudoorvoer te kiezen. Dat is de stevigste en veiligste oplossing.

Eigenschappen

  • De aluminium structuur combineert een stabiel en stevig product met een mooie uitstraling
  • Lengte draagpaal: 60cm
  • Eenvoudig te monteren
  • VESA 75x75, 100x100
  • Kabels kunnen worden weggewerkt in de arm
  • 3 jaar garantie
  • Naar keuze te monteren d.m.v. bureauklem of bureaudoorvoer
  • Kan eenvoudig worden uitgebreid middels los verkrijgbare onderdelen
De Pegasus is een verademing voor het bureau, schept veel ruimte en netheid, maakt een (flexibele) werkplek ergonomisch geschikt!
 
Terug naar overzicht