Thuiswerken? - Monitorarmen.com

Thuiswerken?

Thuiswerken?
21 augustus 2020

Thuiswerken? Voorkom klachten met een monitorarm!

Door corona werken veel mensen thuis. De beperkende maatregelen zullen langer van kracht blijven. Mogelijk wordt thuiswerken zelfs het nieuwe normaal. Kijk je naar de kwaliteit van een gemiddelde thuiswerkplek dan is er nog veel te verbeteren. Naast een prettige kantoorstoel is een beeldscherm op de juiste hoogte zeer belangrijk. Hiermee voorkom je nek- en schouderklachten.

Een laptop is een prachtige uitvinding, maar ongeschikt om langdurig achter te werken. Idealiter kun je ook thuis de laptop in een docking station plaatsen. Hieraan bevestig je dan een monitorarm met een of meer schermen. Dit zijn kleine investeringen die het werkcomfort direct verbeteren. Met de monitorarm is het scherm (in een formaat naar wens) precies op de juiste hoogte instelbaar.

Heb je een smal bureau? Dan heb je een monitorarm nodig die je vlak op de muur kunt bevestigen. Is er juist sprake van een diep bureau? Dan is een monitorarm met dubbele arm aan te raden. Denk aan je gezondheid; creëer die betere werkplek thuis!
Reactie schrijven op Thuiswerken?