Titan 240 - Monitorarmen.com

Titan 240

Titan 240
139.00
InStock
Levertijd: 1 werkdag
Voorraad: 25

Stabiele set-up voor 4 beeldschermen

De Titan 240 is bestemd voor mensen die met vier schermen werken of willen gaan werken! Deze krachtige monitorarm set-up is eenvoudig te monteren en met een handomdraai bevestigd. Standaard worden zowel een bureauklem als een bureaudoorvoer meegeleverd. Pas na de levering hoeft u te bepalen welke bevestiging u gaat gebruiken.

Quick release VESA

De bevestiging van de monitoren wordt bij de Titan 240 vereenvoudigd door het Quick Release Vesa systeem. Op de monitoren draait u de meegeleverde VESA-platen vast. Vervolgens laat u de monitoren met VESA-plaat in de monitorbevestiging glijden, totdat deze stevig vastklikken. Bij de Titan 240 kunt u de VESA-plaat borgen tegen diefstal!

Maximaal 24 inch per scherm

Om goed naast elkaar te passen mogen de beeldschermen tot maximaal 24 inch per stuk groot zijn. Het gewicht mag van een scherm mag maximaal 8 kilo zijn. In de praktijk zijn dus de meeste beeldschermen geschikt voor de Titan 240. De minimale grootte van de schermen dient 15 inch te zijn.

Aluminium structuur

De aluminium structuur zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar zorgt ook voor de nodige stabiliteit en stevigheid. Verder beschikt de Titan 240 over een innovatieve horizontale schuiftechniek om de beeldschermen op een precieze hoogte tot op 20mm nauwkeurig in te stellen.

Belangrijkste voordelen:

  • Innovatieve horizontale schuiftechniek
  • Precieze hoogte instelling van beeldscherm met 20mm
  • Uitneembare VESA plaat voor eenvoudige montage (75x75, 100x100)
  • VESA plaat kan worden geborgd tegen diefstal
  • Naar keuze te monteren middels bureauklem of bureaudoorvoer
  • Overzichtelijke handleiding
  • Montagematerialen bijgesloten
De Titan 240 betekent een verademing voor het bureau, de ruimtewinst is enorm, het bureau ziet er hierdoor veel netter uit en het oogt ook professioneler.
 
Terug naar overzicht